dimecres, 18 de juny del 2014

DIMECRES 18: Crear, descobrir i experimentar!


CREAR, DESCOBRIR i EXPERIMENTAR

Benvolgudes famílies: avui cada tribu ha avançat a la seva manera!


Ostres, hi ha tantes coses a fer com a tribu... avui ens hem concentrat a fer coses molt diferents, aquí teniu tota la informació! Demà recordeu que els grans (de primer a cinquè) farem jocs d'aigua, i s'ha de portar tovallola, xancletes, banyador i crema solar.

Els grans, hem estat pensant com s'organitzen les tribus. Com a tot arreu, cal una mica d'organització per repartir les tasques. Cada tribu ha estat pensant una mica, així, algunes tenien reis i prínceps, altres caçadors i d'altres 'jugadors abanderats'.

Per a cada cosa, fa falta el material adequat, així que l'hem creat amb tot aquell material reciclat que teníem. Han sortit banderes, escuts, amulets i molts tipus de pistoles... algunes disparaven trons i d'altres amor i felicitat!





Els Antílops i Pirates hem fet quelcom totalment diferent... hem anat de viatge! Com que ens agrada molt moure'ns pel mar (perqué som Antílops Marins, recordeu!), hem arribat a una illa màgica, plena de racons especials, un cau amb serps, una cascada, el cementiri de les tortugues i molts més espais!!

En aquesta illa no es pot parlar gaire fort i sempre sona una musica... ens ha costat una mica no cridar molt, ja que no estem acostumats... però al final, quan ja estavem esgotats de construir cases, nedar, i fer equilibris i la croqueta, ens hem estirat a terra a relaxar-nos i mirar els estels...

I una cosa màgica ens ha passat, si et relaxaves molt et passava una tela per sobre que ens feia pensar en dracs i en ones llargues com l'infinit!






Els Pumbes avui hem dibuixat les nostres cases a terra. Ha estat molt divertit. Cadascuna tenia coses diferents i ens ha agradat veure les dels companys. Tot seguit hem estat dins d'una tenda d'una tribu molt especial. Tenia taaaaaants colors aquella tenda... un a un anavem entrant i fent jocs entre tots.

Després volíem seguir jugant i hem recuperat les serps que tant ens van agradar ahir per fer veure que eren lianes... i els cèrcols per provar nous jocs. Hem acabat molt cansats!





Avui no tenim tantes imatges com ahir! Però si un munt de coses per explicar, pregunteu pregunteu... I prepareu-vos per demà que seguirem amb moltes més coses!!!
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada