dimarts, 17 de juny del 2014

DIMARTS 17: Arquitectura efímera!


ARQUITECTURA EFÍMERA!!!

Benvolgudes famílies: avui també hem fet molta feina!


Quin dimarts més atrafegat... avui hem dissenyat on viuen les nostres tribus, amb tècniques ben diferents.

Els més grans, primer hem jugat al pistoler per repassar els noms. És molt important que les tribus es coneixin! Després hem creat diferents cases (una per tribu) en dues dimensions! Si si, com fan a l'Art Attack.

Hem pogut agafar un munt de material esportiu diferent i guixos i han sortit coses molt originals, per veure els resultats els monitors feien fotografies des de ben amunt. Més avall trobareu fotos del procés i els resultats!

Com que eren ES PEC TA CU LARS, les hem volgut ensenyar a les tribus veïnes de I4 i  I5, els Antílops i els Pirates.



Els Antílops i Pirates hem començat llegint i observant uns contes molt interessants sobre diferents tipus de cases del món. Algunes les fan amb fang!!! Ha estat molt interessant i ens hem engrescat a construir la nostra, no en dues dimensions... sinó en tres!

Teniem poc material, però així és com s'ho maneguen algunes tribus al món... així que hem hagut de ser molt creatius i pacients. A més, després calia recollir-ho tot, per si ens tornem nòmades.

Hem visitat les cases d'altres tribus fixant-nos en tots els detalls i hem ensenyat la nostra als grans! Després hem jugat una estona a pilota, al pati de la nostra nova casa!





Els Pumbes avui no hem construït cap casa... però hem descobert com viuen molts dels nostres veïns... A LA SELVA!

Era una selva molt especial, construïda amb diferents materials, hi podies trobar molts racons on jugar lliurement i descobrir allò que més ens agrada, fer equilibris, rodar, compartir, etc.

Primer de tot hem hagut de descalçar-nos i conèixer les normes de la selva, i abans de jugar ens han presentat els espais... el racó de les serps, la cova dels ratpenats, la cascada meravellosa, les pedres per passar el riu...

Quan ens hem cansat hem recollit tot el material i hem parlat sobre allò que ens ha agradat més i el que no. I hem fet uns exercicis de relaxació que alguns necessitavem!



Bé famílies ja heu vist que les tribus van definint-se i aprenent cada vegada més coses... a veure que ens espera demà... Per sort, si plou ja tenim on aixoplugar-nos!



Tenim moltíssimes fotos, les posem totes per a que pogueu trobar a qui més espereu veure!



















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada