divendres, 17 d’abril del 2015

Semana del 13 al 17 d'Abril





Dilluns: Els de primer, segon i tercer s’ho van passar molt bé jugant a diferents jocs com són el “macarron chistero”, els ratolins saltadors i el pica-paret.




Dimarts: Els de primer van estar fent unes papallones precioses per simbolitzar la primavera. Van utilitzar cartolina, colors i gomets. Després li van posar un pal per fer com si volessin. Els de sisè van fer apadrinaments als de p3, van estar rient molt.





Dimecres: Els de cinquè i sisè van estar realitzant el drac per Sant Jordi. Li van estar fent la cara i les dents.  Els de primer, segon i tercer van estar ballant al ritme de la música, van jugar a ser mòmies i van ballar la conga.







Dijous: Va ser dia de pluja. Tots van estar a les seves classes, jugant a jocs de taula, escoltant música, dibuixant o tocant la guitarra. Els d’infantil van estar jugant a la saleta i van estar dibuixant formes amb el seu cos. Més a baix us posem una fotografia on estaven dibuixant un sol amb el seu cos i entre tots.
Els de tercer van fer una mini discoteca i van estar ballant molt.




Divendres: Els de quart començaran a fer el drac per Sant Jordi. Avui els de cinquè faran apadrinaments als de p4 i p5, segur que s’ho passen molt bé perquè els hi han preparat diversos jocs, la setmana vinent posarem fotografies. Els de sisè faran apadrinaments a p3 i han decidit que pujaran al pati a fer jocs perquè corrin.
 


Reporters: Elsa D  i Sara U.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada