dilluns, 9 de març del 2015

setmana del 2 al 6 de Març









Dilluns: Els de segon cicle de primària van estar fent el joc del llop, que consistia en està assentat en una rotllana i un d'ells deia el que era cada persona i a partir d'aquí tenien que endevinar qui era qui. S'ho van passar molt bé i van riure molt. Els de primer cicle de primària van estar jugant al mocador amb diverses variants. També s'ho van passar molt bé.


Dimarts: Els de sisè no van poder fer apadrinaments perquè els de p3 estaven d'excursió. Però van estar preparant els apadrinaments de la setmana vinent.

Dimecres: Va ser dia de pluja i els nens van estar a les classes jugant. Alguns jugaven a jocs de taula, altres veien una pel·lícula, també escoltaven música o dibuixaven o tocaven la guitarra.







Dijous: Els de cinquè i sisè van fer tallers, on van acabar les banderes d'Àfrica que aquesta setmana penjarem al menjador. Els de tercer van estar fent un taller imaginatiu on havien de decidir que feien amb cartolines, papers i llapis de colors. Van sortir coses molt maques.







Divendres: Els de quart van estar jugant a l'arranca cebes, la foto és molt divertida. També penjarem fotos de divendres passat on els de cinquè van fer apadrinaments als de p5, on van fer dibuixos al terra. Aquesta setmana no van fer apadrinaments perquè p5 estava d'excursió.




Pengem alguna foto de com els d'educació infantil fan files a les 15:00 esperant que el seu professor els vingui a buscar.



Reportes: Elsa Doñate, Victor Patino, Adrià Sánchez



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada