divendres, 24 d’octubre del 2014

setmana del 20 al 24 d'octubre

La setmana passada no vam fer l'entrada al bloc perquè els nens de 6è estaven de colònies, ara us explicarem breument el que es va fer a l'espai de lleure del migdia la setmana passada i ens centrarem en aquesta ja que ja em començat les manualitats!

La setmana passada vam començar els jocs cooperatius van anar molt bé.

aquesta setmana hem fet el següent:

El dilluns els nens i nenes de primer, segon i tercer van jugar al joc "la serp muda la pell"( es vesteix i es desvesteix):





El dimarts els nens i nenes de primer curs van fer uns cocodrils amb cartolina i càpsules de cafe


ajudants a I4









El dimecres els nens i nenes de segon han calcat i dibuixat flors africanes. També tindreu la oportunitat de veure un primer pla de l'hora del menjador a la classe dels elefants.
L'hora del menjador a la classe dels elefants.
Hi hauran prous cartolines?
Algú mes m'ajuda?
Un moment que casi estic!
Quan penseu començar?
Més tisores, plis!
Quina flor més bonica!
El dijous els nens i nenes de quart van imaginar les seves flors africanes. Després les van dibuixar tal i com les havien imaginat. També van fer flors de colors amb la tècnica del "collage" i amb boletes de paper de seda.

Avui divendres, quart està d'excursió. La resta de nens han fet joc lliure. Entre aquesta setmana i la que ve començarem a preparar els apadrinaments. Donem gràcies a tots els que s'han ofert voluntaris per a donar apadrinament.

Si esteu llegint aquesta pàgina vol dir que sou molt generosos al llegir el nostre blog. Us demanem que compartiu aquesta pàgina amb els vostres amics de l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada